17.09.2015 року ПАТ «Укргазвидобування» проведе громадське обговорення (круглий стіл) з приводу конкурсу на визначення біржі для організації та проведення біржових аукціонів

14.09.15

17.09.2015 року об 11.00 годині в конференц-залі ПАТ «Укргазвидобування» за адресою вул. Кудрявська, 26/28 відбудеться громадське обговорення (круглий стіл) з приводу конкурсу на вибір біржі для організації та проведення біржових  аукціонів. За результатами громадського обговорення  будуть визначені остаточні критерії для вибору біржі та оголошено про конкурс, який пройде в декілька етапів.

Запрошуємо представників бірж (не більше 2-х осіб з кожної біржі), які мають намір прийняти участь у конкурсі, представників профільних асоціацій та журналістів.

Біржам та профільним асоціаціям просимо надати інформацію про учасників, які візьмуть участь у вказаному заході, по тел. 044 461-25-69,

(050) 516-63-04, Сидоренко Тетяна  Василівна.

Представників ЗМІ, які бажають взяти участь у вказаному заході,   просимо акредитуватись по  e-mail: press@ugv.com.ua

або тел. (096) 013-55-33,   Поліщук  Лариса Іванівна.