ПАТ «Укргазвидобування» запрошує представників бірж на другий етап громадського обговорення критеріїв для відбору біржі та обговорення організаційних питань проведення конкурсу

24.09.15

ПАТ «Укргазвидобування», за результатами громадського обговорення (круглого столу) розглянуло коментарі та пропозиції бірж стосовно передкваліфікаційних вимог та кваліфікаційних критеріїв до учасників та визначило остаточні критерії для бірж, які планують взяти участь у конкурсі з вибору біржі для організації та проведення біржових  аукціонів (торгів) з продажу товару ПАТ «Укргазвидобування».

Враховуючи вищенаведене, запрошуємо представників бірж (не більше 2-х осіб з кожної біржі) 25.09.2015 року о 14.00 годині в конференц-зал ПАТ «Укргазвидобування» для оголошення критеріїв та обговорення організаційних питань проведення конкурсу.

Прошу повідомити про участь на електронну адресу tsid@ugv.com.ua, тел. 461-25-69, (050) 516-63-04, Сидоренко Тетяна  Василівна.