Укргазвидобування підсилює управлінську команду Укрбургазу

9.06.17

0123Технічним директором найбільшого бурового підприємства України – Укрбургазу, призначено канадійця Брюса Вессера, який має більше ніж 30 років досвіду у нафтогазовій галузі.

Як зазначає сам Брюс Вессер, він канадський бурильник у другому поколінні – його батько  працював на бурових установках ще у 1950-х роках.

За свою трудову діяльність Брюс Вессер встиг попрацювати у British Petroleum, CUB ENERGY INC., KULCZYK OIL VENTURES, низці канадських компаній, та був власником консалтингової компанії.

«Зараз в Укрбургазі відбувається процес модернізації, впроваджують нові технології, завдяки чому ми плануємо значно збільшити обсяги робіт та покращити їхню якість», – зазначає пан Вессер.

Але, на думку Вессера, цього неможливо досягти без належної підготовки працівників.

«Одним зі своїх ключових завдань я вбачаю навчання персоналу Укрбургазу західним стандартам праці та управління. Наразі ми розробляємо матрицю знань, якими повинні володіти наші фахівці», – підкреслив Вессер.

Довідково

ПАТ «Укргазвидобування» у 2017 році планує збільшити обсяги буріння до 320 тис. м – на 60%, порівняно з 2016 роком. До 2020 року Товариство планує закупити близько 30 нових бурових установок різної потужності. Варто зазначити, що наприкінці травня 2017 року ПАТ «Укргазвидобування» за результатами двоступеневих торгів з редукціоном визначило постачальником п’яти бурових установок вантажопідйомністю 450 т компанію Bentec GmbH Drilling & Oilfield Systems.

Ukrgasvydobuvannya strengthens the management team of Ukrburgas

Bruce J. Vasseur, a Canadian citizen, was appointed as the Technical Director of the largest drilling company in Ukraine, UkrBurGaz.

Mr. Vasseur brings with him more than 30 years of oil and gas experience and as he himself notes, he is a 2nd generation driller as his father started working on the drilling rigs in the 1950s.

During his career, Bruce worked for British Petroleum, Cub Energy Inc. and Kulczyk Oil Ventures as well as a number of other companies as the president and owner of his own consulting firm.

Mr. Vasseur is quoted as saying, “Now that the modernization process is underway at UkrBurGaz and new technologies are being introduced we now have the expectation to significantly increase our quality and performance, however this cannot be achieved without training our people. One of my main tasks at UkrBurGas is the training of our personnel on modern technology, modern drilling practices and western management strategy. We are developing a knowledge matrix for each position that each employee should possess.”

In 2017, Ukrgasvydobuvannya PJSC plans to increase drilling by 60%, compared to 2016, to 320 thousand m. By 2020, the company plans to purchase about 30 new drilling rigs of various capacities. At the end of May 2017, PJSC Ukrhazvydobuvannya announced that Bentec GmbH Drilling & Oilfield Systems was successfully won the tender to supply five 450-ton drilling rigs.